Profil

Tina NyholmJeg hedder Tina Nyholm og er uddannet socialpædagog i 1993.

Jeg har arbejdet i SFO for børn med særlige behov, i kommunal vuggestue i Odense og på Nyborgskolen for døve. Jeg har arbejdet på efterskole for børn med særlige behov - Ærø Efterskole og Idrætsefterskolen Ulbølle.

Jeg har mange års erfaring som pædagogisk supervisor i Dagplejen i Faaborg-Midtfyn Kommune. Her arbejder jeg med tilsyn hos dagplejerne, læreplansarbejde, børns trivsel og udvikling og som motorikvejleder.

Jeg mener, at vi ved at se på hele mennesket, kan understøtte vores børn til at mestre livet. Det er ikke min opgave at stille diagnoser, men at give jer redskaber til at hjælpe jeres børn til trivsel og udvikling.

Jeg er uddannet motorikvejleder i 2010 hos Anne Brodersen med supplerende efteruddannelse i 2013 og Temadage om Børneben i 2017. Jeg har erfaring i at holde oplæg om De 3 Primære sansers betydning for barnets trivsel og personlige og sociale udvikling.

Jeg er certificeret i NeuroAfffektiv Udviklingspsykologi v/ Susan Hart og anvender min viden om hjernens følelsesmæssige udvikling i råd og vejledning til dagplejere/private passere og forældre.

Jeg har positive erfaringer med motorisk træning og derudover viden og erfaring om:

Kontakt

Tina Nyholm

Assensvej 264

5771 Stenstrup

+45 2166 4460